Нови принципали во Замбија

Nelt Africa avatar Nelt Africa 31.08.2020.

Нови принципали од првиот квартал 2020.

Нашата компанија во Замбија оваа година стана официјален дистрибутер на производите на Dr.Oetker и Heineken. Nelt ги дистрибуира производите на Heineken за Modern Trade каналот од април. Од јули започна официјалната дистрибуција на производите на Dr.Oetker. Досегашните продажни резултати сведочат за значителниот потенцијал на овие брендови на пазарот во Замбија.