Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 18.07.2022.

“Со вашите омилени брендови до вредносен ваучер”

Во периодот од 15.05.-30.06.2022г беше спроведена наградната игра “Со вашите омилени брендови до вредносен ваучер” во Tinex маркетите.

Извлекувањето се одржа на 14.07.2022г во 12:00ч во Tinex Lisa, Скопје.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот линк.