Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 04.03.2021.

“Always се грижи за вас”

Во периодот од 13.01.2021 – 14.02.2021г беше спроведена наградната игра “Always се грижи за вас” во Кит го маркетите. Извлекувањето се одржа на 01.03.2021г во 13ч во Кит го Сењак, Штип.

На линкот можете да ги видите добитниците: линк