Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 21.01.2022.

Милка ве радува, со кодот во пакетче ве наградува

Објавен е списокот на добитници од наградната игра “Милка ве радува, со кодот во пакетче ве наградува”.

Целосната листа на добитници од извлекувањето на 17.01.2021 можете да ја видите на следниот ЛИНК.