Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 07.02.2021.

„Duracell ве наградува“

Во периодот од 21.12.2020 – 21.01.2021г беше спроведена наградната игра „Duracell ве наградува “ во Кит го маркетите. Извлекувањето се одржа на 03.02.2021г во 13ч во Кит го Сењак, Штип.

Во продолжение листа на добитници: 

Име и Презиме Град Награда
Васка Чемерска Наумова Кавадарци Леново Таблет
Вероника Младенова Штип Леново Таблет
Сашко Штерјов Штип Леново Таблет
Стојанка Гаљева Струмица Леново Таблет
Александра Атанасова Штип Леново Таблет
Мирчо Мицев Струмица Леново Таблет
Александра Јанева Штип Леново Таблет
Емица Витанова Штип Леново Таблет