Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 13.08.2020.

„Уживајте во беспрекорно чист дом и освојте награда“

Во периодот од 26.6 – 26.7.2020 г беше спроведена наградната игра „ Уживајте во беспрекорно чист дом и освојте награда“ во Тинекс маркетите. Извлекувањето се одржа на 10.8.2020 г во 12ч во Тинекс Лиса, Скопје.

Во продолжение листа на добитници:

Снежанка Гулиќ, Штип, Клима инвертер БЕКО

Владимир Стојковски, Битола, Клима инвертер БЕКО

Ива Бојковска, Скопје, Клима инвертер БЕКО