Добредојде за новиот принципал Teekanne

Nelt avatar Nelt 20.05.2020.

На ден 29.4.2020 беше одржан kick off на Teekane во кругот нашата компанија во Скопје.

На ден 29.04.2020 беше одржан kick off на новиот принципал Teekanne во кругот нашата компанија во, каде што беа презентирани артиклите и сите специфики за брендот.

Teekanne група има 1.300 вработени, низ целиот свет и произведува повеќе од 6 милијарди кесички чај секоја година. Нанижани една до друга сите заедно, тие би можеле да го обиколат Екватор. Нивниот опсег на производи има доволно видови да го задоволи секое непце и да одговори на секоја пригода. Само една работа остана непроменета во овие 130 години, од кога компанијата е основана – користење на интуиција и стручно знаење за да им пружи на обожавателите на чај незаборавно искуство.

Денес, Teekanne Salzburg e седиште не само за Австрискиот пазар, туку и за цела Централна и Југоисточна Европа.