Листа на добитници

Nelt avatar Nelt 14.05.2021.

Наградната игра “Пролетно чистење на домот”

Во периодот од 25.03.-25.04.2021г беше спроведена наградната игра “Пролетно чистење на домот со брендовите на кои им верувате. Повторно наградуваме!во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 11.5.2021г во 12ч во Рамстор Центар, Скопје.

Во продолжение листа на добитници:
Ивана Ацева, Велес, BEKO машина за алишта
Ивица Тасковски, Скопје, BEKO машина за алишта
Васил Стоименов, Скопје, BEKO машина за алишта
Душка Картовска, Скопје, BEKO машина за алишта
Верка Божиновска, Скопје, BEKO машина за алишта
Љубица Томовска, Кичево, Тefeunken машина за сушење
Марија Вулетиќ, Скопје, Тefeunken машина за сушење
Никола Стружанчев, Скопје, ST машина за садови
Аднан Левич, Куманово, ST машина за садови