Наградна игра во Веро

Nelt avatar Nelt 18.03.2020.

Наградна игра “Време е за пролетно чистење”.

Наградната игра трае во периодот од 20-ти март 2020 до 20-ти април 2020. Извлекувањето ќе се одржи на 8 мај 2020. Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на  линкот.