Наградна игра

Nelt avatar Nelt 26.06.2020.

“Уживајте во беспрекорно чист дом и освојте награда”

Наградната игра трае во периодот од 26-ти јуни 2020 до 26-ти јули 2020. Извлекувањето ќе се одржи на 10 август 2020.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение. LINK