Наградна игра

Nelt avatar Nelt 01.07.2020.

Со Gillette во Рамстор до GoPro камера

Наградна игра “Со Gillette во Рамстор до GoPro камера”.

Наградната игра трае во периодот од 30-ти јуни 2020 до 30-ти јули 2020. Извлекувањето ќе се одржи на 17 август 2020.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение LINK.