Наградна игра “Oral B ве наградува”

Nelt avatar Nelt 27.10.2021.

Во Ramstore.

Наградната игра трае во периодот од 28-ми октомври до 15-ти декември 2021.

Извлекувањето ќе се одржи на 22 декември 2021.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение ЛИНК.