Наградна игра во Рамстор

Nelt avatar Nelt 18.03.2020.

Наградна игра “Големо пролетно чистење” во Рамстор маркетите

Наградната игра трае во периодот од 19-ти март 2020 до 19-ти април 2020. Извлекувањето ќе се одржи на 11 мај 2020. Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на  линкот.