Небојша Шапоњиќ на Пролетниот Вивалди Форум

Nelt Group avatar Nelt Group 07.06.2021.

Шапоњиќ учествуваше на двата најважни бизнис настани во Србија.

Небојша Шапоњиќ, еден од основачите и сопственик на Nelt Група, учествуваше на најголемиот бизнис настан во Србија.

Пролетниот Вивалди Форум се одржа од 2 дo 4 jуни на Мокра Гора во организација на Мокрогорската школа за менаџмент.

Oвогодинешниот Вивалди Форум им беше посветен на претприемачите и на сите кои планираат да станат претприемачи. Учесниците имаа можност да слушаат различни панели за работењето, успешното водење на кампањи како и за искуството на српските стопанственици.