Со Gillette и Old Spice до вредносен ваучер

Nelt avatar Nelt 27.07.2021.

Наградна игра

Наградната игра трае во периодот од 01.08.2021 до 15.09.2021. Извлекувањето ќе се одржи на 27 септември 2021.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот.