P&G наградна игра – Добитници

Nelt avatar Nelt 01.12.2021.

Во периодот од 1.11.2021 до 26.12.2021 организираме национална наградна игра.

Уживајте во Вашиот дом со брендовите на кои им верувате. Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате ТУКА

Објавен е списокот на добитници за четвртата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Целосната листа на добитници за извлекувањето на 29.11 можете да ја видите на ЛИНК.

Листа на добитници за извлекувањето на 27.12 можете да ја видите на  ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 20.12 можете да ја видите на  ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 13.12 можете да ја видите на  ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 6.12 можете да ја видите на ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 22.11 можете да ја видите на ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 15.11 можете да ја видите на ЛИНК.
Листа на добитници за извлекувањето на 8.11 можете да ја видите на ЛИНК.

Честитки за победниците!