P&G Наградната игра

Nelt avatar Nelt 06.04.2022.

“Време е за пролетно чистење на домот со вашите омилени брендови”.

Наградната игра трае во периодот од 4ти април до 4ти мај 2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 18ти мај 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.