All Balcans Corporation​ го смени името

Nelt avatar Nelt 22.04.2021.

Нашата компанија All Balcans Corporation од Тирана официјално​ го смени името во Nelt Sh.p.k.

Ве известуваме дека од 16 април 2021 год. нашата компанија All Balcans Corporation од Тирана официјално​ го смени името во Nelt Sh.p.k.

Nelt во Албанија е една од водечките дистрибутивни компании во оваа земја и денес соработува со големите мултинационални и регионални компании од категоријата на стоки со широка потрошувачка како што се Beiersdorf, Mondelez, GSK, Baby Food Factory и други.