Aлбаниja

Во средината на 2018 година, компанијата All Balkans Corporation од Тирана стана членка на Нелт Група со што го комплетиравме нашето присуство на територијата на Западен Балкан. Основана е 1995 година, All Balkans Corporation е една од водечките дистрибутивни компании во Албанија и денес соработува со големите мултинационални и регионални компании од категоријата стоки со широка потрошувачка како што се Beiersdorf, Mondelez, GSK, и други.

Албан Цорп

135 вработени

800 aртикли

3.000 m2 простор за складирање

Љиља Пижурица

Извршниот директор

Принципали на дистрибуцијата на производи за широка потрошувачка

Принципали на дистрибуцијата на фармацевтски производи