Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 20.10.2022.

“Уживајте во волшебната арома на Јакобс и освојте вредни награди!

Во периодот од 05.09. – 05.10.2022г беше спроведена наградната игра “Уживајте во волшебната арома на Јакобс и освојте вредни награди!” во Веро маркетите.

Извлекувањето се одржа на 17.10.2022г во 12:00ч во Веро Џамбо, Скопје.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот линк.