Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 20.01.2023.

„Уживај во слаткиот вкус на Милка пакетче и освој вредни награди“

Во периодот од 15.11.2022. – 15.01.2023. беше спроведена наградната игра „Уживај во слаткиот вкус на Милка пакетче и освој вредни награди“ на територијата на Република Северна Македонија.

Извлекувањето се одржа на 16.01.2023. во 12ч во просториите на oрганизаторот.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот ЛИНК.