Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 20.05.2022.

“Време е за пролетно чистење на домот со вашите омилени брендови”

Во периодот од 04.04.-04.05.2022г беше спроведена наградната игра Време е за пролетно чистење на домот со вашите омилени брендови” во продажните места на 11 ланци на маркети: Атва, Оаза, Монтенегро, МКБ Миса, Тамаро, Ангромаркетинг, Црвена Ружа, Астра, Елида, Рептил, Мин Екс.

Извлекувањето се одржа на 18.05.2022г во 12ч во просториите на Oрганизаторот.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот ЛИНК.