Добитници од наградната игра „Oral B ве наградува”

Nelt avatar Nelt 29.12.2021.

Целосната листа.

Во периодот од 28.10.-15.12.2021г беше спроведена наградната игра „Oral B ве наградува” во Рамстор маркетите.

Извлекувањето се одржа на 22.12.2021г во 12ч во Рамстор Центар, Скопје.

Целосната листа на добитници можете да ја видите на линк.

Честитки за победниците!