КУПУВАЈТЕ P&G ПРОИЗВОДИ, ГРЕБЕТЕ И ДОБИВАЈТЕ НАГРАДИ

Nelt avatar Nelt 09.06.2022.

Наградната игра ќе трае во период од 08 Јуни 2022г. до 30 Јуни 2022.

Наградната игра ќе се организира за производите на Procter & Gamble и ќе се спроведе преку влечење на инстант гребки при излегување од маркетот и добивање инстант награди.

Секоја гребка е добитна, фондот на награди е различен.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.