Листа на добитници

Nelt avatar Nelt 23.11.2022.

Уживајте со Јакобс кафе и освојте вредни награди

Во периодот од 06.10. – 06.11.2022г беше спроведена наградната игра “Уживајте со Јакобс кафе и освојте вредни награди!”во Ramstore маркетите.

Извлекувањето се одржа на 21.11.2022г во 12:00ч во Ramstore Центар, Скопје.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот линк.