Наградната игра “КОМБИНИРАЈ, ИГРАЈ, ДОБИЈ!”

Nelt avatar Nelt 11.10.2022.

Официјални правила

Наградната игра ќе почне на 06.10.2022 и ќе заврши на 06.11.2022 година.

Производи кои учествуваат во наградната игра: Ariel (детергенти), Fairy (средство за рачно и машинско миење на садови) и Lenor (детергенти и омекнувачи).

Извлекувањето на добитниците на наградите ќе се изврши на 17.11.2022 година: маркет Тинекс Лиса, Скопје со почеток во 13:00 часот.

Официјални правила