Наградната игра

Nelt avatar Nelt 14.10.2022.

“Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”

Наградната игра трае во периодот од 15.10.2022 до 30.11.2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 12-ти декември 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.