Наградната игра

Nelt avatar Nelt 11.05.2022.

“Со вашите омилени брендови до вредносен ваучер”

Наградната игра трае во периодот од 15ти мај до 30ти јуни 2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 14ти јули 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.