Наградна игра

Nelt avatar Nelt 12.01.2022.

“Направете ја вашата добитна комбинација”

Наградната игра трае во периодот од 13.01 до 28.02.2022. и се реализира во маркетите на Tinex.

Извлекувањето ќе се одржи на 14. март 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение  link.