Наградна игра

Nelt avatar Nelt 17.03.2022.

“Пролетно чистење на домот со брендовите на кои им верувате. Повторно наградуваме!”

Наградната игра трае во периодот од 17ти март до 14ти април 2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 27ми април 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.