Наградна игра

Nelt avatar Nelt 28.03.2022.

 “Уживајте во пролетното чистење на домот со вашите омилени брендови и освојте награди!”

Наградната игра трае во периодот од 21ви март до 15ти април 2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 27ми април 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.