Направи ја твојата добитна комбинација

Nelt avatar Nelt 31.10.2022.

Наградната игра

Наградната игра трае во периодот од 1ви ноември до 30ти ноември 2022.

Повеќе детали за механизмот и начинот на учество во наградната игра може да прочитате во Официјалните правила на следниот линк.