Уживајте во Вашиот дом со брендовите на кои им верувате

Nelt avatar Nelt 26.10.2021.

Во периодот од 01.11.2021 до 26.12.2021 организираме национална наградна игра под име.

P&G производи кои учествуваат во наградната игра се сите производи од брендовите:

Ariel, Lenor, Fairy, Mr. Proper, Pampers, Tampax, Always, Discreet, Naturella, Head & Shoulders, Pantene, Blend a med, Oral B, Safeguard, Old Spice, Aussie, Gillette, Gillette Venus.

Официјалните правила за наградната игра може да ти прочитате ТУКА