P&G наградна игра – Првата листа на добитници

Nelt avatar Nelt 22.10.2020.

Добитници на неделни награди од 19 октомври.

Објавен е списокот на добитници на првата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 19 октомври 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 19.10 можете да ја видите на линк  Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 26.10, 02.11, 09.11, 16.11, 23.11, 30.11, 07.12, 14.12;
Месечни награди – 13.11, 14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк