P&G наградна игра – Втора листа на добитници

Nelt avatar Nelt 29.10.2020.

Добитници на неделни награди од 26 октомври.

Објавен е списокот на добитници на втората недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 26 октомври 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 26.10 можете да ја видите на линк Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 02.11, 09.11, 16.11, 23.11, 30.11, 07.12, 14.12;
Месечни награди – 13.11, 14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на продолжение линк