P&G наградна игра – Деветта и последна листа на добитници

Nelt avatar Nelt 01.09.2022.

Објавен е списокот на добитници од деветтата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 29 август 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 29.08. можете да ја видите на линк .

Честитки за победниците!