P&G наградна игра – Деветта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 17.12.2020.

Добитници на неделни, месечни и главни награди од 14 декември.

Објавен е списокот на добитници за деветата, последна недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 14 декември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 14.12 можете да ја видите на линк 

Честитки за победниците!