P&G наградна игра – Осма листа на добитници

Nelt avatar Nelt 24.08.2022.

Објавен е списокот на добитници од осмата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 22 август 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 22.08. можете да ја видите на линк.

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 29.08;
Месечни награди – 29.08;
Главна награда – 29.08;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.