P&G наградна игра – Осма листа на добитници

Nelt avatar Nelt 10.12.2020.

Добитници на неделни награди од 07 декември.

Објавен е списокот на добитници за осмата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 07 декември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 07.12 можете да ја видите на линк
Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 14.12;
Месечни награди – 14.12;
Главна награда – 14.12.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк