P&G наградна игра – Прва листа на добитници

Nelt avatar Nelt 21.12.2022.

Објавен е списокот на добитници од првото неделно извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 19 декември 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 19.12. можете да ја видите на линк.

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:
Неделни награди – 26.12.2022, 04.01.2023, 09.01.2023, 16.01.2023, 23.01.2023, 30.01.2023;
Месечни награди – 09.01.2023, 30.01.2023;
Главни награди – 30.01.2023;
Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.