P&G наградна игра – Седма листа на добитници

Nelt avatar Nelt 01.02.2023.

Објавен е списокот на добитници за седмото извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble.

Датум на извлекување 30ти јануари 2023.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 30.01.2023г. можете да ја видите на овој линк.

Честитки за победниците!