P&G наградна игра – Седма листа на добитници

Nelt avatar Nelt 02.12.2020.

Добитници на неделни награди од 30 ноември.

Објавен е списокот на добитници за седмата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 30 ноември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 30.11 можете да ја видите на линк
Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:
Неделни награди – 07.12, 14.12;
Месечни награди – 14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк