P&G наградна игра – Трета листа на добитници

Nelt avatar Nelt 22.07.2022.

Објавен е списокот на добитници од третата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 18 јули 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 18.07 можете да ја видите на линк.

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 25.07, 01.08, 08.08, 15.08, 22.08, 29.08;
Месечни награди – 01.08, 29.08;
Главна награда – 29.08;