P&G наградна игра – Четврта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 12.11.2020.

Добитници на неделни награди од 09 ноември.

Објавен е списокот на добитници за четвртата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 09 ноември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 09.11 можете да ја видите на линк Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 16.11, 23.11, 30.11, 07.12, 14.12;
Месечни награди – 13.11, 14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк