P&G наградна игра – Шеста листа на добитници

Nelt avatar Nelt 10.08.2022.

Објавен е списокот на добитници од шестата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 8 август 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 08.08. можете да ја видите на линк .

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 15.08, 22.08, 29.08;
Месечни награди – 29.08;
Главна награда – 29.08;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.