P&G наградна игра – Шеста листа на добитници

Nelt avatar Nelt 25.01.2023.

Објавен е списокот на добитници од шестото неделно извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. 

Датум на извлекување 23 јануари 2023.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 23.01.2023 можете да ја видите на овој линк.

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 30.01.2023;
Месечни награди – 30.01.2023;
Главни награди – 30.01.2023;