P&G наградна игра

Nelt avatar Nelt 09.10.2020.

Заштитете го своето семејство со брендовите на кои им верувате и освојте вредни награди

Времетраење на наградната игра: 12.10.2020-13.12.2020.

Вкупна вредност на сите награди е: 2.178.000,00 ден. Награден фонд: вредносна Скопје Сити Мол картичка од 60.000 ден. x 9, Нептун ваучери од 6.000 ден. x 174, Нептун ваучери од 3.000 ден. x 198.

Датуми на извлекување: неделни награди – 19.10, 26.10, 02.11, 09.11, 16.11, 23.11, 30.11, 07.12, 14.12; месечни награди – 13.11, 14.12; главна награда – 14.12.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прчитате на линкот во продолжение линк.