Вести

Добитници од наградната игра „FAIRY ВЕ НАГРАДУВА“

Nelt avatar Nelt 27.12.2019.

Извлекувањето се одржа на 25.12.2019г во 12ч во Kit –Go Aвтокоманда, Скопје.

Најнови вести

Сертификат за придонес во намалувањето на емисијата на CO2

Nelt group avatar Nelt group CSR 18.12.2019.

Соработка меѓу Нелт Група и Економскиот факултет

Nelt group avatar Nelt group CSR 15.11.2019.

Нелт отвори нова хала за складирање во Источно Сараево

Интервју: Радован Радуловиќ, извршен директор на компанијата Монтеномакс

Montenomaks avatar Montenomaks Дистрибуција 18.07.2019.