Добитници од наградната игра „FAIRY ВЕ НАГРАДУВА“

Nelt avatar Nelt 27.12.2019.

Извлекувањето се одржа на 25.12.2019г во 12ч во Kit –Go Aвтокоманда, Скопје.

Во периодот од 08.11-15.12.2019г беше спроведена наградната игра „FAIRY ВЕ НАГРАДУВА “ во Kit –Go маркетите. Извлекувањето се одржа на 25.12.2019г во 12ч во Kit –Go Aвтокоманда, Скопје.

Во продолжение листа на добитници:

Име и презиме Град Награда
Надица Јовановска Кавадарци BRAUN J 700 Juicer
Весна Петкоска Кавадарци BRAUN J 700 Juicer
Христина Златковска Делчево BRAUN J 700 Juicer
Зора Рајковиќ Гевгелија BRAUN J 700 Juicer
Јасмина Анѓелкова Неготино BRAUN J 700 Juicer