Отворен е инстаграм профил на Nelt Group

Nelt Group avatar Nelt Group 26.04.2021.

Join us on the journey: lifeatnelt

Со задоволство Ве известуваме дека инстаграм проектот „Life at Nelt“ на кој работевме со особено внимание, е отворен и посветен на вработените во Nelt група.

“Нашиот примарен мотив е да направиме виртуелен дневник, и преку него да ги прикажеме луѓето и секојдневните активности кои се дел од нашиот работен ден. Концептот на налогот е таков да содржината биде разновидна и заедно да ја креираме. Ние ќе се обидеме да ги прикажеме интересните работи, амбиентот, вашите хобија, заедничките годишнини, но и сè што се случува #behindthescenes”, вели сектор за комуникации.

Follow us! “Life at Nelt”